Trgovina

Prva stran/Trgovina
  • Naša firma je izdala 2. 7. 2021 knjigo z naslovom Obhodnice na Slovenskem avtorja Nikole Guida. Knjiga ima 452 str., je trdo vezana, ima dimenzijo 148 x 210 mm. Knjiga je najprej vodnik za 88 aktivnih obhodnic, katerih trase poti in kontrolne točke (KT) so prikazane na 131 zemljevidih. Pri vsaki KT so navedeni priporočljiv dostop, čas in zahtevnost dostopa, nadmorska višina in GPS-koordinati. Skupni seznam vseh KT omogoča hiter uvid v prekrivanja med obhodnicami.
  • Naša firma je izdala 5. 4. 2022 knjigo (vodnik) z naslovom Razgledni stolpi ob planinskih poteh avtorja Nikole Guida. Knjiga ima 136 str., je mehko vezana in ima dimenzijo 105 x 192 mm. Knjiga je vodnik, v katerem je opisanih 31 razglednih stolpov, ki so postavljeni ob planinskih poteh, povezanih v točkovno obhodnico. Med njimi sta dva grajska stolpa in trije cerkveni zvoniki. Splošni predstavitvi stolpa sledijo tehnični podatki o stolpu, opisi pristopov, znamenitosti v okolici, fotografije razgledov s stolpa in zemljevid z vrisanimi pristopi do stolpa ter znamenitosti. Povzetek vodnika in dnevnika si lahko ogledate tukaj.
  • Naša firma je izdala knjigo z naslovom Pohodniške akcije na Slovenskem, avtorja Nikole Guida. Knjiga ima 180 str., je mehko vezana, ima dimenzijo 148 x 210 mm. Podrobnejše informacije: