Smo družinsko podjetje iz Maribora z večletnimi izkušnjami, ki svojim naročnikom zagotavlja celovite promocijske rešitve – poleg izdelkov še grafično oblikovanje, tisk, graviranje, vezenje in prevajanje ter lektoriranje. Prednosti sodelovanja z nami so osebi pristop, svetovanje pri izbiri izdelkov ter predstavitev vzorcev.

Naša prednost je osebni stik in svetovanje naročniku (na terenu) s katalogi in vzorci, kjer poiščemo najbolj primerno in cenovno ugodno promocijsko in poslovno darilo ter ga personificiramo skladno z željami oziroma potrebami. Strankam ponujamo široko paleto klasičnih in unikatnih izdelkov (iz tujine in Slovenije) in storitev od naših številnih dobaviteljev. Paleta se nenehno dopolnjuje, saj redno sledimo zadnjim trendom in inovativnim rešitvam. Prednost je, da lahko sami izdelamo samostojni design prilagojen poslovni priložnosti ali pa uporabimo obstoječi CGP ter s pomočjo dobaviteljev uredimo potisk, graviranje ali vezenje. Prav tako je naša prednost, da za stranko lahko kjerkoli in kadarkoli organiziramo poslovne in promocijske dogodke, od ideje do realizacije, prilagojeno glede na želje in zahteve. Pri delu nas vodijo večletne izkušnje, marketinško, oblikovalsko in organizacijsko znanje, fleksibilnost, inovativnost in mobilnost, saj poslujemo po celotni Sloveniji.

Podjetje zastopata direktor Aleš Guid, univerzitetni diplomirani politolog in prokurist Andrej Guid, univerzitetni diplomirani politolog. V času študija sta izbrala smeri povezane marketingom, močnimi mediji in političnim in tržnim komuniciranjem. Delovne Izkušnje na teh področjih sta si pridobila z delom na različnih projektih že v času študija v Ljubljani na Študentski organizaciji v Ljubljani (npr. Študentska Arena, delo z Erasmus študenti, časopis Tribuna), študentskih društvih (npr. Zveza društev KOMISP, Študentsko politološko društvo POLITUSS, privatnih zavodih (npr. Zavod Drzne misli) in sejmih (Sejem F3ŽO v Cankarjevem domu). Izkušnje imata s prijavo na različne razpise (EU razpisi – Movit, EVS, občinski razpisi – MOL, Norveški mehanizem). Z dejavnostjo prodaje poslovnih in promocijskih daril ter organizacijo dogodkov se ukvarjata že od leta 2011.

Podjetje Aostar d.o.o. se ukvarja z naslednjimi dejavnostmi:

PRODAJO BLAGA IN STORITEV:

 • PROMOCIJSKI TEKSTIL (npr. kratke majice, polo majice, puloverji),
 • PROMOCIJSKA IN POSLOVNA DARILA (npr. kemiki, USB ključi, notesniki, nakupovalne vrečke),
 • UNIKATNA IN EKOLOŠKA DARILA IZ SLOVENIJE IN TUJINE (npr. izdelki iz meda, »craft pivo«, izdelki iz čokolade),
 • PISARNIŠKI MATERIAL (npr. papir, registratorji, kalkulatorji, kartuše),
 • TISKOVINE (npr. vizitke, letaki, zloženke, plakati, etikete, vabila),
 • TISK, GRAVIRANJE IN VEZENJE (npr. tisk na izdelke, graviranje na izdelke, vezenje na izdelke).

GRAFIČNO OBLIKOVANJE, PREVAJANJE BESEDIL IN LEKTORIRANJE BESEDIL:

 • Poleg izdelkov nudimo tudi celovite rešitve na področju grafičnega oblikovanja in izdelave CGP. Obenem ponujamo storitve prevajanja besedil iz slovenskega v angleški jezik ali obratno ter lektoriranje besedil v slovenskem in angleškem jeziku.

ORGANIZACIJO DOGODKOV:

 • Za naročnike lahko organiziramo ali pomagamo pri organizaciji dogodkov, kot so sejmi (npr. Beerfest Maribor, Jobfair, Teconomy), poslovna srečanja, promocijski dogodki, družabno-motivacijski dogodki ipd.
Reference

O PODJETJU

 • Pisarna in prodajni salon:
  AOSTAR, oglaševanje in organizacija dogodkov, d.o.o., Lackova cesta 54, 2000 Maribor, I. nadstropje, Slovenija

 • Skladišče:
  AOSTAR, d.o.o., PE, Ipavčeva ulica 3, 2341 Limbuš, Slovenija

 • Matična številka: 6029272000
  Davčna številka: SI25037293

 • Št. TRR in banka:
  IBAN: SI56 0451 5000 3534 703, SWIFT: KBMASI2X (NKBM d.d.)
  IBAN: SI56 0284 3026 3362 164, SWIFT: LJBASI2X (NLB d.d.)

KONTAKTNI PODATKI

DELOVNI ČAS

 • Vsak delovnik od 09. do 17. ure.